Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan készíts magadról profi aktot?

A legtöbb emberben felmerül néha, hogy milyen lenne egy aktfotón szerepelni. Aztán a többség az ötletet azonnal el is veti, mert egyrészt önmaga előtt is szégyelli a testét, vagy csak fogalma sincs hogy kezdjen hozzá és egy nagyon bonyolult munkának gondolja. Azonban ez közel sincs így! Ebben a cikkben leírjuk hogyan csinálj magadról izgalmas aktokat és reméljük azoknak is segítséget tudunk nyújtani akik már próbálkoztak, de az eredménnyel nem voltak megelégedve.

Az erotikus fotók elkészítésében segíthet a párunk, barátunk vagy barátnőnk, esetleg egy profi fotós, de mi most az önfényképezésre helyezzük a hangsúlyt. Nézzük a lépéseket!

Tovább olvasom

Tervezés

Első lépésben gondoljuk át, hogy mit szeretnénk megvalósítani és tervezzük meg fejben a folyamatot. Szerezzünk egy fényképezőgépet, válogassunk fehérneműt, helyszínt és egy nyugodt időszakot.

Mire lesz szükségem?

nem érdemes mobilt használni a fényképezéshez, mert a telefonok optikája nem elég a jó minőségű képek elkészítéséhez, és könnyen csalódás érhet majd minket amikor számítógépen nézzük vissza a fotóinkat. Ez alól talán csak a profibb kamerákkal ellátott telefonok (5-8 megapixel) jelentenek kivételt.

A helyszín

Legyünk kreatívak és bátran válasszunk érdekes helyszíneket. Ha azonban kezdetnek nem szeretnénk kilépni a jól megszokott négy fal közül, akkor is érdemes pár dologra odafigyelni. Az első és legfontosabb, hogy rakjunk rendet! Nincs is annál kiábrándítóbb amikor a háttérben egy-egy ledobott ruha vagy mosatlan edény veszi el a figyelmet egy egyébként jól sikerült fotóról.

A leggyakoribb helyszínek a hálószoba, a nappali és a fürdőszoba. Válasszuk azt ahol a legjobban érezzük magunkat és el tudunk lazulni.

A technika

Ha önmagunkról szeretnénk fotót készíteni, akkor alapvetően három módszer áll rendelkezésünkre.

Fotózhatjuk magunkat tükörben, aminek lehet egy izgalmas művészi hatása, ha betartunk néhány alapszabályt. A legfontosabb, hogy ne használjunk vakut, mert a villanás tönkreteszi a képet. A tükör legyen tiszta, és legyen kellő fény a helységben.

Fontos, hogy ha tükörben fotózzuk magunkat, ne használjunk vakut és megfelelőek legyenek a fényviszonyok.

Fotózhatjuk magunkat úgy, hogy a kezünkben lévő fényképezőgépet eltartjuk magunktól. Ez azonban egész alakos képek készítésére nem alkalmas, csak egy-egy testrészünket tudjuk fotózni. Ennél a technikánál a háttér annyira nem látszik, így azzal nem kell sokat foglalkoznunk, ellenben itt is célszerű kikapcsolni a vakut, ugyanis a villanás miatt hófehérnek fog tűnni a bőrünk.

Ha úgy fényképezzük magunkat, hogy eltartjuk a fényképezőgépet magunktól akkor csak egy részünk látszódik. Célszerű így a melleket vagy a popsit fotózni.

A harmadik módszer az időzítő használata. Minden digitális fényképezőgépen találunk időzítőt, amely 8-10 másodpercnyi késleltetés után készíti el a képet, amely idő alatt mi felvehetjük a kívánt pozíciót a gép előtt. Ez a technika adja a legjobb eredményt, igaz ezzel van a legtöbb munka és előkészület is. Az ilyen fotózásra célszerű rászánni 1-2 nyugodt órát valamelyik este vagy délután. A fényképezőgépet tehetjük asztalra (ha nem elég magas akkor könyveket is lehet alápakolni, lényeg, hogy fixen álljon) vagy használhatunk állványt is.


Jók a fények, jó beállás, de a képen túl kis szerepet kap a modell. Használjunk zoomot (közelítés), vagy utólag vágjuk le a felesleges hátteret.

Tesztfotók

Fogadjuk el, hogy elsőre nem lesznek tökéletesek a képeink, jó pár képet el kell kattintani, hogy kitapasztaljuk melyek a legjobb beállítások és fényviszonyok. Kezdjünk el fotózni és folyamatosan ellenőrizzük az eredményt, próbálkozzunk több beállással is.

Fotózás "élesben"

Ha már legyőztük a gátlásainkat, elkezdtük kitapasztalni a fotózás rejtelmeit akkor bátran lehet kattintgatni. Változtassuk a helyszíneket, a fehérneműket, a beállításokat és csináljunk a lehető legtöbb képet. Nyilván sok olyan kép lesz ami nem sikerül, de később a számítógépen kiválogatjuk a legjobbakat.

Utómunka

A képet fotózás után töltsük át a számítógépre és válogassuk át. A rosszul sikerült képeket bátran töröljük. A jobb képeket pedig igyekezzünk jobbá tenni egy képszerkesztő program használatával. Azt tartsuk szem előtt, hogy "a kevesebb néha több", vagyis ne effektezzük szét az amúgy jól sikerült képeinket! Szerencsés az aki ismeri a PhotoShop rejtelmeit, de az egyszerű felhasználóknak sem kell csüggedni. Használjuk a könnyen kezelhető Picasa-t a képeink rendszerezésére és szerkesztésére!

Idővel egyre ügyesebb és jobb képeket tudunk csinálni majd! Megéri gyakorolni! Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek!

Tárolás

Ha saját céljainkra készítettük az aktfotóinkat akkor célszerű biztonságos tárolásról gondoskodni, nehogy valamelyik családtag vagy ismerős meglássa őket. A legbiztonságosabb az, ha egy pendriveon vagy memóriakártyán tároljuk csak a képeket, mert azt könnyen magunkkal vihetjük vagy elrejthetjük. Ha azonban a gépen megnyitjuk a képeket akkor a fájl nevének nyoma maradhat így nem érdemes "beszédes nevet" használni, mint például azt, hogy "meztelen fotóm", hanem maradjunk valami semleges névnél.

Összegzés

Ha a fenti iránymutatás alapján dolgozunk, akkor örömünket leljük mind a fotózásban, mind az elkészült képekben. Reméljük sokan kaptatok kedvet az aktfotózáshoz!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr883455247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.09.20. 09:40:34

A kis kapu dicsérete

Kicsi kapu, húsos a félfája
Oda van a boldogság bezárva.
Domb alatt, sűrű bozont elrejti
Aki, kívánja azért megleli.
Drága hölgy, tiéd az imádat!
Húzd fel, tedd széjjel a lábad!
Azért, hogy szerelmesen
Kicsi kapud meglessem.
Csókolhassam szemérmes ajkadat,
Meglásd, emléke sokáig megmarad!
Tovább is van, mondjam még?
süti beállítások módosítása