Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Részeredmények a felmérésünkből

Idén áprilisban tettük közzé kérdőívünket, amiben a szexuális szokások felől érdeklődtünk precíz részletességgel. Idén novemberben értük el az 500. kitöltést, amit akkor technikai okok miatt nem közöltünk, de most így év vége felé közeledve közzétesszük a jelenlegi állást.

Jó csemegézést mindenkinek, és ne feledjétek, továbbra is várjuk a kitöltéseket! Sőt, ha részt veszel az aktfotós pályázatunkon és mellé kitöltöd a kérdőívet, akkor dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson! Mindezt természetesen teljesen anonim módon!

Tovább az eredményekhez

A kérdőívet kitöltők 62%-a férfi, 38%-a nő volt, az átlagéletkoruk 23,9 év. És akkor lássuk a diagramokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha érdekesnek találtad, akkor töltsd ki te is, hogy pontosabb eredményeket kaphassunk! Mindössze 5-10 perc az egész! Ne feledd a kérdőív anonim, nem derül fény a kilétedre, úgyhogy légy bátran teljesen őszinte!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr943470497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása