Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Híresség: Liz Taylor

Ebben rovatunkban igyekszünk bemutatni egy-egy híres embert, akinek aktfotói (vagy meztelen képei, a kevésbé művészi fajtából) bejárták a világsajtót, egyúttal érdekességként szolgálhatnak olvasóinknak. A "celeb" kifejezést szándékosan kerülni szeretnénk, így a rovat neve "Híresség" lesz. Cserébe hírhedt C kategóriás szereplőket nem kell elviselnetek.

Az első híresség rovat szomorú apropóját az adta, hogy Liz Taylor nem sokkal ezelőtt távozott el közülünk, és halála után nem sokkal került elő egy fiatalkori aktfotó.

A kép nemes egyszerűséggel gyönyörű. Nem csak a fiatalkori Liz meseszép, de a kép hangulata is megkapó, melegséget árasztó.

 Élete folyamán gyakran tartották a világ legszebb asszonyának, amit így kijelenteni nagyon merész állítás, de kétségkívül érthető, hogy mi inspirálta ezt a véleményt.

Magánéletében nyolcszor kötött házasságot, ami hollywoodi mércével is kimagasló számnak számít. Ebből kétszer ugyanazzal a személlyel, Richard Burton-nel.

Munkássága kiemelkedő, gyermekszínészként kezdte, de az Oscar díjig meg sem állt. Az Akadémia díját többször megkapta (1961, 1967), továbbá Golden Globe díjak tulajdonosa. Ezen kívül megannyi jelölés mutatta, hogy milyen kimagasló életpályáról van szó.

A munkája mellett nem sajnálta a pénzt, ha jótékonyságról volt szó. Elsősorban az AIDS kutatást támogatta.


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr942833852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása