Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az anális szex szabályai

1. A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntő készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történő alapos kiöblítése is, ha az illető előtte nem vacsorázott túl sokat.

2. Az ánusz használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém. Figyelembe kell venni, hogy zsíros krém vagy olaj alapú síkosító és gumi óvszer együtt nem használható, mert az óvszer könnyen elszakad.

Tovább olvasom

3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat!

4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj.

5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet. A "legfájdalmatlanabb" póz a befogadó részéről, ha négykézláb áll, mert ez aktív testmozgásra is lehetőséget ad. Ha a befogadó hanyatt fekszik, bármennyire is felhúzza a lábát a végbél feszül és szűkebb lesz.

6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.

7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.

9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat. Ha valakinek eddig nem volt, ezután lehet komoly aranyere, aminek idősebb korban végbél rák is lehet a következménye.

10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretőeknek különösen előnyös.

11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.

12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr163114410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása