Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cikkajánló: Cicciolina 60 éves

Ebből az alkalomból a velvet.hu egy rövid összeállítást készített a művésznő életpályájáról. A mai harmincas és az feletti férfi korosztálynak meghatározó élménye volt az életében Cicciolina munkássága, hiszen nem ritkán az ő fedetlen kebleivel találkoztak kamaszként először valamelyik magyar magazinban, vagy tv-műsorban. Ez pedig olyan maradandó élményt jelenthet, hogy az országban nagyon sokan még mindig érdeklődve várják a híreket az idősödő díváról, és megcsiklandozza a férfiúi fantáziát egy-egy botrányosnak szánt műsor, ahol bátran villantja fel fedetlen kebleit a kamerák előtt. Ilyen volt legutóbb Hajdú Péter műsora, ahol ország-világ meggyőződhetett róla, hogy nincs mit takargatnia.

A Velvet cikkét minden harminc feletti férfi olvasónknak bátran ajánljuk, nem fognak csalódni. Az írás végén szavazni lehet, hogy melyik korszaka tetszett a legjobban. Ezen blogbejegyzés megírásakor a mostani MILF-korszak vezetett.

"Cicciolina szombaton töltötte be a hatvanat, ezért a heti trendet most a leghíresebb magyar nő születésnapjának szenteljük. Staller Ilonát nem a divattal, hanem a pornóval és a politikával kapcsolatban szokás emlegetni, de kétségtelen, hogy negyven évnyi példátlan karrierjének sokat segített, hogy egyéni stílusával egy azonnal felismerhető, mindenki mástól elütő, a tömegeket nyilvánvaló okoknál fogva lenyűgöző figurát tudott csinálni magából. A Cicciolina-imázst az asszony férje, Jeff Koons szoborba is öntötte, és ezzel összhangban az élő ikon az évtizedek során csak árnyalatokat változott. Összeszedtünk hat dolgot, amit Staller Ilona zseniálisan használt fel önmaga halhatatlanná tételéhez, nézze meg őket 40 év fotóit is tartalmazó összeállításunkban!"

Folytatás itt:

http://velvet.hu/trend/2011/11/26/igy_lett_cicciolina_pornosztarbol_60_eves_ikon/

Boldog születésnapot Cicciolina!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr153415080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása