Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Már csak 3 nap!

A karácsonyi fotópályázatunkból már csak 3 nap maradt hátra, így ha meg szeretnéd nyerni te is a 100 000 Ft-os fődíjat, amit a beküldők között sorsolunk ki, akkor gyorsan nevezd be magad vagy barátnődet!

A tavaszi pályázathoz hasonlóan, most is két olyan képet kérünk ahol látszik a melled, és lehetőleg nem vagy felismerhető. Más megkötés nincsen! A beküldők személyét, e-mail címét természetesen bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

A nyerési esélyeidet növelheted, ha kitöltöd a szexuális szokásokat vizsgáló kérdőívünket és a végén megadod ugyanazt az e-mail címet, amiről a képeidet küldted, ekkor ugyanis kétszer kerülsz a "kalapba" a sorsoláshoz, vagyis kétszeres esélyed lesz elvinni a pénzdíjat!

Eddigi versenyzők képeihez kattints ide

Légy bevállalós és nevezz Te is! Most csak nyerhetsz!

A fotópályázat részleteihez kattints ide és tudj meg mindent!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr323477676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása