Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Extrém szexhelyszínek télre

Amíg nem jön újra a nyár hogy a megszokott "extrém" helyeken (pl. strand, erdő, park) éljünk vágyainknak, addig összegyűjtöttünk nektek pár ötletet , hogy a téli hidegben milyen izgalmas helyszíneken lehet lezavarni egy-egy gyors menetet. A gyorsaságnak télen sokszor az időjárásból fakadóan is komoly szerepe van, de most lássuk hol eshetünk egymásnak a párunkkal télen.

1. Moziban

Télen-nyáron klasszikusnak számító helyszín. De nem árt ha nem a premier műsorra vesszük a jegyet, mert ott biztos nem lesz egy félreeső sor sem amiben egymásnak örömet tudtok szerezni. Mivel a lebukás veszélye nagy, ezért korlátozott a lehetőségek száma, szorítkozzatok a szopásra és az ujjazásra. Így is felejthetetlen élmény lesz!

2. Munkahelyen

Ha már unjátok a munkát, vagy egy fárasztó munkanap után kikapcsolódnátok, akkor hívjátok be a párotokat és keressetek egy félreeső zugot, ahol megadhatjátok egymásnak amire vágytok. A lebukás veszélye egy jól szervezett akciónál viszonylag kicsi, de a környezet mégis felpörget. Profik nem a párjukat hívják a munkahelyre, hanem már réges régen találtak maguknak szexpajtást a munkatársaik közül!

3. Autóban

Egy félreeső helyen (szigorúan járó motorral és fűtéssel) télen is lezavarhattok egy gyors menetet a hátsó ülésen. De vigyázzatok arra, hogy egy járó motorú autó a hóban sokkal feltűnőbb mint nyáron amikor félreálltatok egy erdei mellékúton.

4. Szexklubban

Ha valami extrémet akartok, akkor keressetek egy swinger vagy szexklubbot a környéketeken és látogassátok meg a párotokkal. A helyszín garantáltan inspiráló lesz, mert miután végignéztétek más párok szeretkezését, ti is megmutathatjátok mit tudtok. Az igazán bevállalósak beszállhatnak egy nagyobb partiba is, vagy részt vehetnek párcserés szexben is.

5. Hóban, fagyban

Az igazán bátrak (és persze kanosak) a jég hátán is megélnek és a fogcsikorgató hidegben is nekikezdenek a szexnek. Arra figyeljetek, hogy a hidegben nem biztos, hogy olyan és akkora lesz a szerszám mint amit szeretnétek, bármennyire is forr a véretek!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr324208282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása