Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rendhagyó kiállítás Bécsben

leopold_1351261545.jpeg_576x678

A bécsi Leopold múzeumban múlt hét pénteken rendhagyó kiállítás nyílt "Nackte männer von 1800 bis heute" (Meztelen férfiak 1800-tól napjainkig) címmel. Napjainkig rengeteg kiállítás foglalkozott a világ minden pontján női test szépségeivel, ezért a múzeum úgy döntött, hogy  itt az ideje annak, hogy a férfitest is a figyelem középpontjába kerüljön.

A merész tárlatot egy még merészebb reklámkampánnyal indították. A fenti képet tartalmazó plakátokat helyeztek el Bécs utcáin. A meztelen sportolók péniszei azonban sok helyi lakos szemében megbotránkoztatóak voltak, így a szervezők kénytelen voltak utólagosan ezeket a plakátokon egy papírcsíkkal leragasztani. 

A férfiak meztelenségét bemutató kiállítás január 28-ig tekinthető meg.


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr914871733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.10.26. 23:29:12

Siklóson adós, de a Fideszt támogatja a simlis fideszes!

A Fidesznek 2011-ben a tagdíjakból több mint százmilliós, az állami támogatással együtt egymilliárdot is meghaladó bevétele volt. Magánszemélyek, politikusoktól, önkormányzatok és cégek adományaiból további 46 millió forint érkezett.
Deutsch Tamás egymillióval támogatta pártját, a legnagyobb összeget, hárommillió forintot azonban az a siklósi Kalmár László fizette be a Fidesz kasszájába, akit most adótartozásai miatt támad a városi ellenzék.
Nincs pénz óvodára iskolára, de ezek a szarháziak csalhatnak, lophatnak, hazudhatnak.
Ilyenek vagytok, szarházi fideszesek, de szorul a hurok!

mekeke 2012.10.26. 23:33:12

A ruha alatt mindenki meztelen, ezen is meg kellene botránkozni. Legalább valami erényöv, vagy ilyesmi az illetőnek, és a hátsó rácsokon akadó finom széklet kellemes okéves illatorgiája.
Végülis van erény meg erkölcs.

mekeke 2012.10.26. 23:37:10

@Ha nem kell IMF, Varga minek, takarodjon!: mi? mostakkó volt szavazás meg volt demokrácia, vagy van is, vagy csak addig, amíg a multiknak megfelel? mosmeg rísz, hogy nem kapsz hitelt a szuzukira? szerintemis mégtöbb álamadóság kell, hogy a nép éjjen kényelmesen. Asztán meg elhúzhat a szép elismert diplomájával, amit szintén az államadósságól lett. nem tom, mijen hejesirrásal kel irnom, hogy megércsd. Akarsz még tudni?

Mai Manó Ház · http://maimanohaz.blog.hu 2012.10.26. 23:59:53

Ez egy érdekes kiállítás lehet.
A fotóhoz tartozó képaláírással kiegészíteném az ajánlót:
Pierre & Gilles, Vive la France, 2006 © Privatsammlung, Courtesy Galerie Jérôme de Noirmont

18+
Az alkotópáros erotikus képeit blogunkon is megtaláljátok:
maimanohaz.blog.hu/2012/08/09/idoutazas_pierre_et_gilles

kiskutyauto 2012.10.27. 00:45:05

Hát nem csodálom hogy zavart sokakat ez a kép... az én önbizalmam is kicsit csökkent, látván a kreol fiúk méreteit... (pedig nincs okom panaszra... ööö vagy legalábbis eddig azt hittem...) XD

IDKFA 2012.10.27. 09:04:46

Beteg aki egy meztelen, egészséges test látványán megbotránkozik...

barumka 2012.10.27. 09:42:33

Már megint ez a kinek mekkora a töke téma. Nem hiszem el, hogy az embereknek ez a legfontosabb témájuk. Neki akkora, és van olyan csaj aki az akkorát kedveli, de van olyan csaj, akinek az átlagos jön be. Technika a fontos, nem annyira a méret. A csajok nagy többsége csak szájhős. Hangoztatják hogy ekkorát meg akkorát szeretnének, mikor meg jól bevág nekik az ember, akkor meg sírnak hogy fáj, meg véreznek. Szóval néha sajnos nem előny a nagy méret. Olyan 10 alkalomból 8 szor van ez így. Vagy 9 szer......

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.27. 10:09:26

jól sejtem, hogy a meztelen nők nem botránkoztatták volna meg a lakókat, mi?

mekeke 2012.10.27. 15:15:40

@kiskutyauto: _átlagnál_nem_nagyobbként eddig még minden nőnek tudtam úgy bezavarni, hogy fájjon. Tehát NEM JÓ a nagy, max látványos. Inkább azt kéne figyelni, hogy milyen szép egészséges alakjuk, szerkezetük van a fiúknak, de hát persze azt minden nap meg lehet nézni. Amíg a "meztelenség" tiltott és csak pornóból látható, addig a többséget sikeresen frusztrálja néhány túlméretes kan, míg a valóság kb 60%. És az érem másik oldala: az a nő, akinek nem elég, annak idővel a túlméret sem elég, mert szétesett, edzetlen a női része. Keresni kell feszes nőket:)

kiskutyauto 2012.10.28. 16:07:24

Az a fájás szerintem nem a méret miatt volt hanem más okból.. olyat szerintem mikro-szindrómások is átéltek már.. (már aki nem szégyenli használni, mert nagy istenverése az ám...)
Hát figyi a test azért sem extra annyira, mert ilyen, sőt akár extrább izomzatú testet kb 60 éves korig fél-egy év alatt bárki egészséges ember feledzhet magának, ha elég elszánt és kitartó... viszont ekkora répát, csak a sorstól/istentől/génektől kaphat... 8-o
(nyilván továbbra is a két bal szélen levőről beszélek, a fehér srácé normál)
...még műtéttel sem nagyon lehet ilyenre szert tenni és amúgy is kinek van arra pénze...
X-D
..persze mint itt írták páran, nem is biztos hogy olyan nagyon jó az, főleg erre mifelénk, ahol zömmel aprócska lánykák rohangálnak... na télleg lezártam a témát, mert nem is erről szól a poszt... :D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.12.27. 17:13:48

Én meg is néztem - abszolút nem a farokméretről szól, a plakátok meg eléggé becsapósak voltak :P
hutlenseg.blog.hu/2012/12/03/rendhagyo_poszt_meztelenseg_ferfimodra_egy_kiallitasrol
süti beállítások módosítása