Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 legjobb erotikus ajándék

Itt van az utolsó Karácsony előtti hétvége, már csak alig egy-két nap és Szenteste. Ennek alkalmából összegyűjtöttünk öt erotikus ajándékötletet, amivel tuti feldobhatjuk párunkkal közös Karácsonyunk és amitől garantáltan meg fog lepődni. Nem kell aggódni, ezeknek a beszerzéséhez elég a hátralévő rövid idő is. Csak egy a fontos: nagyon körültekintően válasszunk, hogy mit teszünk a fa alá, nehogy rosszul süljön el a meglepetés.

1. Első javaslatunk a kevésbé bátraknak, az erotikus fehérnemű. A hibalehetőség elsősorban abban rejlik, ha nem találjuk el párunk méreteit.

fehernemu.jpg

2. Ha úgy gondoljuk, hogy a ruházat ünnepek alatt is csak egy felesleges teher, akkor vásároljunk párunknak valamilyen szextársasjátékot. Többféle változatát lehet kapni, igény szerint választhatunk és garantáltan nem kell idén is a Reszkessetek betörőket nézni a tv-ben.

tarsasjatek.jpg

3. Amennyiben a fantáziánknak nem akarjuk, hogy holmi társasjátékok szabjanak határt, ideje, hogy beszerezzünk olyan segédeszközöket, amikre már korábban is vágytunk, de végül soha nem került sor a vásárlásra. Ez általában a párok esetében egy vibrátor vagy dildó szokott lenni, amivel egy átlagos efyüttlét is bármikor feldobható. Vigyázzunk arra, hogy ha popsiba is szeretnénk játszani, akkor ne felejtsünk el mellé sikosítót is venni.

vibrator.jpg

4. Ha a költségvetés és a lakás mérete megengedi, akkor nagyobb ajándékban is gondolkozhatunk. Lehet ez mondjuk egy szexhinta vagy egy nagyobb segédeszköz-készlet. Ezek garantáltan tél végéig feldobják a hálószoba hangulatát.

szexhinta.jpg

5. Ne felejtsük el azt sem, hogy ha párunknak vagy mindkettőnknek van valami kedvelt perverziója, akkor ahhoz mindig jól jön valamilyen izgalmas segédeszköz. Így vehetünk egy új latex kiegészítőt, egy szép bilincset, netán egy óriás dildót.

latex.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr714977776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strogg 2012.12.26. 11:14:44

Az 1-3 szvsz minden háztartásban van. Manapság nagyon sok nő/pár rendelkezik valamilyen játékszerrel, kezdjük levetkőzni a dogmákat. A többi eléggé szokatlan :)))))))
Azt a mennyezetről lógó izét nem tudnám elképzelni. Totál életszerűtlen, ahogy apa szentséges a karácsonyfával, aztán elkezdi felcsavarozni a mennyezetre anyának az esti elfoglaltságot, hátha élvezi anya, ahogy lóg mint egy sonka a spájzban :)
a bilincs meg a fene tudja. Biztos van akinek bejön, de nem hiszem, hogy a többség használná:)
süti beállítások módosítása