Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutakozás

Köszöntünk minden látogatót az oldalunkon!

Engedd meg, hogy röviden bemutassam a most induló blogunk hitvallását:

A huszadik század vége és a huszonegyedik század eleje két fontos dolgot hozott a szexuális életünkbe. Az egyik a mindent elsöprő, gátlástalan pornódömping, amihez hozzáférni nem csak hihetetlenül könnyű lett, hanem egyenesen kikerülhetetlenné vált. A másik pedig - ezzel egy időben, és nagyban ennek a hatására - a testünkről alkotott véleményünk egyre negatívabb irányba történő változása. 

Mi történik valójában?

Lépjünk egy kicsit hátrébb. A pornódömping nem ott kezdődik, hogy hárman esnek neki egy törékeny japán lánynak, hanem a magazinokban, a reklámokban, a hétköznapokban. Minden szinten ott van, mint bármilyen más árucikk. Fogyasztjuk, ha akarjuk, ha nem. Hatással van ránk, ha akarjuk, ha nem. Kezdjük magunkat rosszabbul érezni, ha nem a legutolsó divat szerint öltözünk, ha nem elég nagy a mellünk, ha túl nagy a fenekünk, ha nem elég hosszú a péniszünk, ha túl szőrösek vagyunk, ha göndör a hajunk és nem sima, vagy fordítva. A sor hosszú, mindenkinek megvan a saját keresztje.

A mi célunk, hogy ezen változtassunk a magunk módján. Újra érdekessé szeretnénk tenni az erotikát, visszacsempészni a varázsát a gondolatok közé, és megmutatni, hogy a hétköznapi emberek is lehetnek szépek.

Ehhez próbálunk érdekes cikkeket és képeket összeválogatni, írni, fotózni, és persze várjuk majd olvasóink véleményét, publikációit is. Amit segítségül hívunk, az pedig az aktfotózás, mert talán ez az amivel a legjobban meg lehet fogni az érzést, ami az erotikát körüllengi.

Fantázia, művészet, meztelenség. Tarts velünk!

 a szerkesztőség


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr42813866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása