Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valahol el kell kezdeni

Az utóbbi időben a netes pletykaoldalak újra felkapták Cameron Diaz 1992-ben készült ifjúkori videóját, amin még topless láthatjuk egy soft jelenetben, ezért mint jó munkásemberek, mi sem hagyjatjuk ki ennek az örökbecsű darabnak az újraközlését.


Cameron Diaz - Softcore SM 1992 by airjackson1988

Diaz a kilencvenes évek második felében futott be olyan filmekkel mint a Féktelen Minessota, az Álljon meg a nászmenet!, illetve a Keresd a nőt!. Legutóbb a Rossz tanár című - nem túl emlékezetes - moziban csodálhattuk meg a színészi - és nem utolsó sorban kocsimosási - képességeit.

Nem állíthatjuk, hogy a sok mostani nagy holywoodi színésznő (vagy akár színész) múltjában ne lenne hasonló "sötét folt". Ettől az ő mostani művészi értékükből semmit sem kell levonni. Napjaink álszent hozzáállása elítéli nyilvános meztelenséget, de mégis miért nem lehet elfogadni, hogy az élet természetes velerájója mindez és hogy valójában mindenkit izgat valamilyen szinten. Olyan nagy bűn ez?

Vegyük csak a blogunk tavaszi mellszépségversenyét ahol nem kevés hölgy mutatta meg bájait. A nagy sikerre és az olvasói levelekben érkező kérdéseknek engedve, hamarosan újra meghirdetjük a mellszépségversenyünket! Készüljetek a fényképezőgépekkel, mert értékes ajándékok várnak rátok!


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr573410492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása