Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pornós múltja miatt bukott a cseh szociáldemokrata

Még szerencse, hogy olyat nem olvasunk soha, hogy valakinek a pornós karrierjét tenné tönkre egy eltitkolt korábbi politikusi megbízatás. Úgy tűnik, nem csak nekünk vannak olyan fiatal, politika felé is nyitott lányaink, akik korábban az élet más területein is nyíltak voltak.

 

Elfeledettnek hitt, de előkerülő pornófotói és videói törték keresztbe egy třineci fiatal szociáldemokrata tisztviselő karrierjét. Gábina Jeníková iskolásként forgatott magáról videót. Jeníková a helyi szociáldemokrata női alapszervezet alelnökévé vált, de erről a tisztségéről inkább lemondott, mikor az elnök egy SMS-ben figyelmeztette arra, hogy a videóiban bemutatott nőkép nem azonos a szociáldemokrata ideállal.

 

A lány még 16 éves korában híresült el egy videóval kapcsolatban, melyen osztálytársai előtt elégítette ki magát. Pornószínésznőnek állt és egy erotikus klubban is dolgozott, ott szólították meg a ČSSD képviselői. A kezdeti reprezentatív feladatok után rájöttek, hogy a lány igazából komolyan veszi a politikát, Jeníková pedig új keresztlevéllel, megváltoztatott névvel indította el karrierjét - Alexandra V.-ként -, de nem sokáig húzta lebukás nélkül.

Gábina, azaz Alexandra most első könyvét tervezi kiadni, amelyet állítása szerint saját élete inspirált.

 

(Forrás: bumm.sk, közvetlen link)


A bejegyzés trackback címe:

https://aktfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr904319740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása